Friday, 14 June 2013

KIAS 2013... Me ?




*kak piyaa | kak sha | mimi*

sweet kan mereka ? xD
sangat beruntung dapat kawan baru macam mereka
happening tak payah cakap la.. 
lagi'2 kak sha..
huhuhu

okeyh.. 
see? 
diorang pakai purdah kan ?
indah je bile tengok...
falun ?
bile lagi ..

pemakaian purdah ni wajib sekiranya
muka kita menjadi fitnah !
*eyh..betol ke statement ni*

next story is
asrama kitorang dengan kolej tersangat lah mencabar
jauh...kene melintas jalan besar..
jejantas xde..
bayangkanlah
dengan kereta nye yang macam pelesit..

rahsia nye adalah sabar...
sabar..sabar...
again and again..

asrama nye pulak tak macam tempat lain tau..
macam kita skola rendah dulu'2
hahaha.. gelak je denga kan
macam'2 peraturan ade

tak bole itu
tak bole ini
kene macam ni
tak bole macam tu
kene tengking
kene marah

tersangat lah anoying tau tak...
dan rahsie nye adalah
sabar..sabar...
again and again...

nasib baik lah sem 1 ni je kene dudok kat sini
enam bulan tu weyh 
macam betaun nak habiskan

mane taknye...
kuliah belom start lagi 
dah dapat macam'2 cabaran

tapi korang kene ingat tau
rahsie die 
sabar..sabar..sabar..
again and again

gerenti smiley jek duduk sini..
heheh..
ayah pesan yang penting ilmunya

KOLEJ ISLAM ANTARABANGSA SULTAN ISMAIL PETRA

3 comments:

My Little Diary said...

hehe...puas cari ruang komen....rupanya colornya utk ruang komen lembut sgt...naik juling mata cari...
ermm...tukar ler color shocking pink ke merah terang ke...supaya nmpk...

btw....sy dah lupa nak komen apa tadi...kekeke

Nur Aqilah said...

ya Allah, cntiknya diorang berpurdah.

ieta said...

As salam, anda direview http://www.araublogger.com/2013/03/segmen-komen-cadang-blog-ieta.html

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |