Saturday, 29 December 2012

iamNeeta Terima kasih

assalamualaikum :)
iamNeeta ade kuar kan official baru
in tittle TERIMA KASIH
layan jugak lah lagu neyh..
best !





Tidak pernah ku rasa perasaan yang begini
Tulus tuk mencintaimu

Semua kerna dirimu ku berubah
Hidup kini penuh dengan senyuman

Oh sayang datanglah ku inginkan dirimu
Dekatlah padaku ku rindukan pelukmu

Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri amat ku hargai
Semua ku simpan di dalam hati
Penuh riang tawa mesra
Terus terukuir di hati


Siapa sangka kan bahagia
Bila dulu pernah luka
Cinta datang tak diduga
Bawa hingga syurga




Thursday, 27 December 2012

KIAS !! I COME !

assalamualaikum :)
KIAS......tawu ??
Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS), Nilam Puri, Kelantan
or
International Islamic College of Sultan Ismail Petra (Kias), Nilam Puri, Kelantan




In Shaa Allah kalau ade rezeki...Falun sambung belajar kat sini
amek diploma qiraati & taranum al-quran.
Falun minat sangat-sangat yoooww !!! >_<

ayah pon bagi sokongan...mak apetah lagi...

tapi....jauh la nanti dengan family...rindu.....
hukhukhukhuk ~~ 

Sunday, 23 December 2012

Tasha Manshahar & Syed Shamim

assalamualaikum :)
tadi godeh-II youtube .
terperasan la pulak video neyh. 
dulu tengok cover jek tup-II dah keluar official nye .. 
hebadd . 
I love Syed Shamim yowwww !!!! >_<









aduuuhhhh >_< sweet yowww !!




Monday, 17 December 2012

RAHSIA ALLAH S.W.T

assalamualaikum :')
hari nie . . dah 6 hari my biyy tak contect. 
kerja katenye. 
haiiisshhh  ! sakidd seronok merindui someone nie :) 
nvm . . 


Awk jodoh itu rαhsiα ALLAH . .
☻♥☻
/█\/█\
.||.||.
SEKUAT mnα αwk SETIA . .
SEHEBAT mnα αwk
MERANCANG . .
SEJAUH mnα αwk
MENUNGGU . .
SEKERAS mnα αwk
BERSABAR . .
SEJUJUR mnα αwk MENERIMA
SAYA . .
Jikα ALLAH Tidαk Menulis Jodoh
Kitα Bersαmα..
Kitα Tetαp Tidαk Akαn
Bersαmα...

ajalmaut .. jodohpertemuan .. rezeki .. 
semua rahsia Allah S.W.T
So .. kalau name dia RAHSIA .. .. 
mesti someting yang sangat suupperrrbbb kan ?? 
heheh suke nye >_<

Friday, 14 December 2012

Kata Orang .. .. ..

assalamualaikum :')
Falun rindu dia .
Kenapa mesti ade perasaan rindu nie ?
Sungguh menyakitkan . 



Hari ini tiada yang buat hati gembira
Hari ini tiada yang buat mulut tersenyum
Hari ini tiada yang buat mata bersinar
Hari ini tiada yang buat rindu terubat

Kata Orang ,
Ada masa ,
Orang yang kita kasih dan sayangkan kita ,
Akan memilih derita semata-mata ,
Mahu kita hidup bahagia.

Kata Orang ,
Wanita yang setia ,
Hanya menyimpan satu nama lelaki di hatinya .
Walaupun wanita itu sedar ,
Ramai lagi yang lebih baik.

Kata Orang ,
Kalau benar sayang ,
Pesan dengan hati jangan terlalu sayang .
Takut kita akan menangis sebab dia :')

Kata Orang ,
Kenangan lalu ,
Terlalu indah untuk dilupakan .
Terlalu pahit untuk di kenang .

Kata Orang ,
Cinta letaknya di hati ,
Meskipun tersembunyi ,
Namun jelas getarannya .
Mampu mempengaruhi fikiran ,
Sehingga melakukan tindakan luar kawalan.
Semuanya kerana cinta.

Saya tak sedih , 
Cuma kurang rasa gembira.
Saya tak menangis ,
Cuma keluar air saje dari mata :')



Thursday, 13 December 2012

Wa Sanggup Bunuh Ayah Kalau Malaysia Menang !!

assalamualaikum :) 
ape-II pon .. salam mesti diutamekan ~
okeyh .dengan ini Falun nak Bagitawu , Kalau malaysia menang ,Falun akan 
blablablablabla !!!! wat derr ??? =='

hoi ,, lek lu,, Falun Tak buat Pekare
Haram jadah gini

tadi on9 twitter ,, tetibe TL penuh dgn darama-drama nepal !

nie lah contoh nye !


nie lagi sekor . 



*reetweet version*

ape kejadah nye tuwh ?? sungguh tak BERMORAL la weyh !
eeuuuu ! benci la benci la  ! >_<

huh ~ emo kejap . ape-ape pon kawan , jangan jadikan ini sebagai pegangan hidup !
gerenti lengkop dek api nerake nanti .

Wednesday, 12 December 2012

Sahabat Sampai Kenyang !!

assalamualaikum :)
okeyh, here we go , 
Falun Dapat Ini Dari TengkuD
Baru je tadi



Name : Fadzlun 'Aqilah bt Mohd Faidzullah
Name I call you : BabyLun, Falun
How old you look : 19
Would I hang out with you : nakkkkkkk! bila dapat lesen lha haha
Are we close : sangatttt. macam kembauu
What are we : SAHABAT ♥
Do I like your profile picture : sangatttt. ciumm kang
Would I care if I lost you : mestii weyy
Do I trust you : trust too the max
First impression : sombonggg! tapi bibir d
ia lawaaa weyy
Do I have any feelings on you : o yeahh, sayanggg
Have you ever made me laugh : selaluuu
Have you ever made me mad : pernahh -,- kenapa tahh haha marah manjaa
Should you put this as your status : bolehh je
via facebook.com


bukti laen


APEKAH YANG ADE DI BIBIR SAYE ???? *muke pelik ciked* :D
okeyh.sangat terharu.
Wa takkan lupe Lu Dayah !
Kite Sabat Sampai Kenyang ea ?? hehe
rindu nak duduk sebelah ! >_<

okeyh.done 

xoxo ~ FA *winkwink*

Tuesday, 11 December 2012

"join ainkalam's rm30 top up give away"

assalamualaikum :)
saya join :D



 nak join meyh SINI
tak de syarat-syarat yang kritikal pon. :)
tarikh tutup: 26th december, 2012 jam 12 tengahari.
okeyh.done 

xoxo ~ FA *winkwink*

Buat Batch '97 . tahniah !

assalamualaikum :)

okeyh. 

*pandang keyboard*
*pandang sanasini*

aaaarrgghhhhhh !! wa tensionn siot 

==' okeyh.. sori ..

owh ... haaaa ! 

baru datang mudd neyh ;)

tadi on twitter .. ternampak ini



then mak jemah sini excited nak tawu .. ade ape dgn batch 97 nie ?

lepas kelik situ ... owhh... rupenye .





 TAHNIAH untuk batch '97 nie. 

Falun doakan dapat result yang TERBAEK *versi boboiboy ciked*  :D

okeyh.done 

xoxo ~ FA *winkwink*

Monday, 10 December 2012

SEGMEN SEMPOI:NurulFHMT TANYA FALUN,FALUN JAWAB!

 


assalamualaikum :)
saye join segmen nie .
mahu join sekali ??
 KETOK SINI
saye tag TengkuDmunirah dan puteri


1.Nama panggilan  Falun | Najah
2.Umur 7teen
3.Nama/Link blog pilihan/idola kamu husnahumairah
4.Kenapa blog itu menjadi pilihan/idola kamu penuh dengan kate-kate yg membgkitkan smgt
5.Ceritakan secara ringkas tentang blog kamu owh ..blog saye ... mule aktif 25/11/2011 . kebanyakan entry pasal kawan...family...and diri saya sendiri..jadi..tak heran lah kalau tak de yang comment .. :')
6.Adakah kamu ingin terus aktif dalam dunia blog,jika ya nyatakan sebab Ya . ofkoz mahu. blog nie tempat saye luahkan segale-galenye ! saye tak reti nak luah dalam buku yang macam sesetengah orang lain buat..sebab nanti entah hilang kemane buku tuwh .. kalau blog nie...xde nye hilang ..
7.Blog paling cantik/comel/cun/kawaii kamu pernah tengok,berikan link blog tersebut owh...ade-ade natasha amiera
8.Pengertian keluarga bagi kamu bermula dengan ibu ayah .. lahirlah saye depan lappy nie :) bermakne kan ? tanpa mereka ...saye tak jawab soalan nie .. hehe :)
9.Barang/hadiah yang kamu paling sayang guitar...hadiah hari jadi...makayah bagi.
10.Orang yang paling kamu sayang arwah nenek . .. cepat betol dye pergi :(
11.Single itu? gojessss !
12.Couple itu? haram !! bukan tuntutan syariat islam.
13.Cinta itu? anugerah
14.Idola kamu muhammad s.a.w *rindu beliau tau*
15.Filem paling best yang kamu pernah tengok the god must be crazy
16.Lagu yang boleh buat kamu menangis bila mendengarnya  letto-sebelum cahaya
17.Nama pemain bola sepak pilihan kamu badrul . harimau ! aauummm >_<
18.Hidup ini indah jika kita dapat menjadi yang terbaik di antara yang terbaik. :)
19.Model handphone yang kamu guna sekarang nokia asdfghjkl @taktawu...model tahn ibu punya.
20.Pendapat kamu tentang blog saya warna pink! osemmm saye suke ! header pon lawo >_<
21.Pesanan/Nasihat untuk saya teruskan usehe dalam dunia blogging ! tegur-tegur lah saye :) jdi anak solehah , isteri misthali , ibu penyayang , nenek terhormat :)


okeyh.done
xoxo ~ FA *winkwink*


Siasat PenStalker FaceBook Anda !

assalamualaikum :)
entry ke-3 untuk hari ini .

tengok tajuk macam mengancam jek kan ?
ini lah cecare korang nakk tawu SIAPA PALING RAJIN bukak profile fb korang.

kene hati-hati jugak neyhh .. mane yang korang tak kenal tuwh .. bahye juhak kan ?

okeyh .. start

1. pegi dekat mane-mane ruang wall facebook , tekan right klik .. akan jadi gini

*tekan kalau tak jelas*

2. tekan view page source . yang kotak oren tuwh . :)
3. dia akan keluar ini . 



4. selepas ituh Ctr-F carik word nie   OrderedFriendsList 
5. dia akan keluar ini . 
  
6. nampak kan ?? okeyh .. nombor yang banyak tuwh la ID stalker korang .
7. nak tahu sape  .. 

8. tukar kan fadzlunaqilh tuwh dengan nombor-nombor tadi. macam nie




9. pas itu enter dan lihat siape dia :)

*nombor tiga terawal adalah SETOKER korang yang sangat ohsem ! haha ..rajen betol dye bukak profile korang.*

okeyh.done

xoxo ~ FA *winkwink*

   
 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |