Monday, 10 December 2012

SEGMEN SEMPOI:NurulFHMT TANYA FALUN,FALUN JAWAB!

 


assalamualaikum :)
saye join segmen nie .
mahu join sekali ??
 KETOK SINI
saye tag TengkuDmunirah dan puteri


1.Nama panggilan  Falun | Najah
2.Umur 7teen
3.Nama/Link blog pilihan/idola kamu husnahumairah
4.Kenapa blog itu menjadi pilihan/idola kamu penuh dengan kate-kate yg membgkitkan smgt
5.Ceritakan secara ringkas tentang blog kamu owh ..blog saye ... mule aktif 25/11/2011 . kebanyakan entry pasal kawan...family...and diri saya sendiri..jadi..tak heran lah kalau tak de yang comment .. :')
6.Adakah kamu ingin terus aktif dalam dunia blog,jika ya nyatakan sebab Ya . ofkoz mahu. blog nie tempat saye luahkan segale-galenye ! saye tak reti nak luah dalam buku yang macam sesetengah orang lain buat..sebab nanti entah hilang kemane buku tuwh .. kalau blog nie...xde nye hilang ..
7.Blog paling cantik/comel/cun/kawaii kamu pernah tengok,berikan link blog tersebut owh...ade-ade natasha amiera
8.Pengertian keluarga bagi kamu bermula dengan ibu ayah .. lahirlah saye depan lappy nie :) bermakne kan ? tanpa mereka ...saye tak jawab soalan nie .. hehe :)
9.Barang/hadiah yang kamu paling sayang guitar...hadiah hari jadi...makayah bagi.
10.Orang yang paling kamu sayang arwah nenek . .. cepat betol dye pergi :(
11.Single itu? gojessss !
12.Couple itu? haram !! bukan tuntutan syariat islam.
13.Cinta itu? anugerah
14.Idola kamu muhammad s.a.w *rindu beliau tau*
15.Filem paling best yang kamu pernah tengok the god must be crazy
16.Lagu yang boleh buat kamu menangis bila mendengarnya  letto-sebelum cahaya
17.Nama pemain bola sepak pilihan kamu badrul . harimau ! aauummm >_<
18.Hidup ini indah jika kita dapat menjadi yang terbaik di antara yang terbaik. :)
19.Model handphone yang kamu guna sekarang nokia asdfghjkl @taktawu...model tahn ibu punya.
20.Pendapat kamu tentang blog saya warna pink! osemmm saye suke ! header pon lawo >_<
21.Pesanan/Nasihat untuk saya teruskan usehe dalam dunia blogging ! tegur-tegur lah saye :) jdi anak solehah , isteri misthali , ibu penyayang , nenek terhormat :)


okeyh.done
xoxo ~ FA *winkwink*


8 comments:

NURUL ◕‿◕ said...

terima kasih sudi join comel :)
terima kasih atas nasihat dan pendapat kamu tu!hee~

ni senarai peserta..tak ramai lagi :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/12/senarai-pesertasegmen-sempoinurulfhmt.html

fadzlun aqilah said...

hehe...same-same ,, ,, saye join sebab tak banyak sharat.. seronok je jawab :)


Pistachio Izzah said...

dari segmen yg sama!
follow sini!

http://izzahunprivatediary.blogspot.com/2012/12/blablabla.html

Puteri Afiqah said...

thanks tag saya, insyaalah saya join :)

fadzlun aqilah said...

izzah : done follow :)
puteri : okeyh . . :D

emma michiyo said...
This comment has been removed by the author.
emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-sempoinurulfhmt-tanya-awakawak.html

Myraamirah Azhar said...

datang dari segmen yang sama :)

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |