Sunday, 9 December 2012

Sayang Emak Saya

assalamualaikum :)

tak ada yang menarik malam nie..
bola seri .. xpew la.. . yang penting tak kalah :)

okeyh .. balek pade tajuk ..
hehe ..
saye sayang mak saye ..
anda sayang tak ?
haha..mesti lah sayang kan ?

sape lah yang tak sayang emak ..
untuk emak yang tengah tidur tuwh ..
kakak rindu nak pelok cium emak >_< *malu*


E-engkau
M-melahirkan
A-akak *saye kakak tau* >_<
K-kedunia

terima kasih tau emak .. kakak sayang emak :)
*tak salah manje-II kat sini*

nak cakap depan-II segan la mak ..
harap mak bace hehe..

ikhlas dari kakak :)

okeyh.done

xoxo ~ FA *your son daughter*


8 comments:

❤farahin izzati❤ said...

saya pun syg mak sy !! :)

fadzlun aqilah said...

hehe .. kite same ! *setsiked* :D

TengkuDaya said...

macekkkk, bukan SON, daughter lhaaa :D kalau son tu akim, basit xD

Puteri Afiqah said...

so sweet.. hihi :)

#sayang maksaya jugak.. :)

fadzlun aqilah said...

tengkuD : tq my sifu :) tak arif dalam BI nie..

puteri : hehe.. same-same

Cikta said...

Hargailah Ibu selagi masih ada disisi kita...bahagiakan ibu selalu...

fandyz said...

ibuuuu....

fadzlun aqilah said...

cikta : okeyh ..saye buat macm gituh :)
fandyz : ibbuuub? kite emak :D

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |