Monday, 10 December 2012

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma

assalamualaikum :)
saya join segmen nie


nak join klik SINI

macam menarik pulak :)
jum lah join same
saya tag dia , dan dia dan juga dia 

- Sejak bila berjinak dalam dunia blog? 
mula-mula jinak kan diri mase 25 november 2011
blog nie dah satu tahun enam hari aktif :)
tangan gatal nak masuk dunia blogger sebab mase tuwh cuti skola..
mesti bosan..so...join the club :D 
- Kenapa berblogging? Best tak?
kenape ??
sebab yang saye tawu..
kat sini ble tambah kenalan kan ?
heh...rapat silaturrahim :)
sangat best bile berblogging
 dapat jage akidah :)
tak delah saye keluar jadi kutu rayau .. 
dok depan lappy jek ..
mak ayah pun tak risau..
anak diorang ade depan mate .. :D 

  - Harapan pada blog di masa akan datang?
hope sangat-sangat blog nie terkenal satu duni a >_<
takk salahh kan kite berangan ?
memberi banyak faedah pade semua yang mengunjung :)
entry penuh dengan typing yang boleh memberi kesedaran pada semua 
hehe.. sudah menjawab .
saya tawu tak panjang macam blogger lain jawab.
at least kite cuba kan ?
most important ... *KITA DAH CUBA*
okeyh.done
xoxo ~ FA *winkwink* 

8 comments:

^^eKaTiKaH^^ said...

good luck.. ^^,

fadzlun aqilah said...

TENKIU :)

Yanie Andierah said...

Goodluck . Check Link Anda Di Sini Ye :)

http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-contest-saya-sii.html

Husna Humairah said...

kalau kena tag mmg kena join ke kak? tak minat lah join benda camni T_T

fadzlun aqilah said...

tak jugak ... :) depends on lah,

Qaseh Hafizah said...

Good luck dear :)

jom join ni
http://nurhafizahpija.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

Yanie Andierah said...

Contest ni dah tamat ! Check pemenang DISINI , Mungkin anda salah seorang pemenangnya :)

http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/pemenang-contest-saya-si-blogger.html

Nadya Bubble said...

Hadiah tunai melebihi RM200 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |