Thursday, 29 August 2013

LAPTOP BARU SEMANGAT BARU


First of all falun minta maaf kat semua readers sebab
dah lama takk update blog .

Second nak say thanks dekat readers yang takk jemu nak open
blog NAJAH walaupun takk de update pape.

Banyak faktor-faktor die jadi macam ni..
maklumlah...
pertama kali jadi pelajar kolej kan..
masih takk pandai nak urus masa...

Next... (^_^) untuk pertama dan selamanya nak 
ucap banyak2 terima kasih dekat mak ayah sebab 
BELIKAN KAKAK LAPPY BARU *bombombom...bunyi mercun*

hahahha... dengan ini timbul lah satu semangat baru untuk belajar..

Terima Kasih En Faidzullah dan Puan Fazlin..
Fadzlun 'Aqilah akan buat yang terbaik untuk membalas jasa Kalian.

Ikhlas Dari Anak Mu

muuaahhhh setepek (^-^)



2 comments:

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |