Monday, 28 January 2013

Kenangan Terindah Yang Terakhir

 
hai readerrss .. malam yang sungguh ==' membosankan ..hari nie baru sempat Falun nak online kan diri...
tadi baru bukak Facebook , Tagged , Twitter , Blog ..sungguh tidak menyenangkan...kenape ?? kenape ?? kenpe ?? Falun pon tak pasti kenapa...tapi yang penting memang sakit hati tahap cipan mase online twitter tadi.. sampai kan terkeluar tweet Falun yang tah ape-ape 
dia dah lupe aku dah ==' mentang2 budak hot&spicy .. memang aku tak layak ada dalam sd/card hidup dia
see ? sangat merepek kan ? tak tawu lah si dia perasan ke tak,,  sekarang Falun cume berani luah kat blog mushuukk Falun nie... sekarang cume ade blog nie je yang masih setia ada dengan Falun.. tak kire ribut petir melanda...blog ni jugak lah yang Falun carikk. tak tawu lah kenapa...malam nie bile online semua siber...macam puihhh aje !! tak tawu lah silap sape...

gua rindu gile dekat lu ! saya rindu gile kat awak ! cek rindu gila kat hang !

dah lame Falun tak borak2 dgn dia.. dia memg budak hotspicy pon... takk kire lah dalam luar siber.. semua orang kenal dia..memang dia lh senang didampingi.. Falun buntu...cemburu pon ade... tapi memg takk patot kan Falun cakap macam nie...kehidupan dia...biarlah dia nak buat ape kan ?? tapi tak tawu lah... mungkin sebab kitorang selalu same2.. tak kire buat ape pon... tapi sekarang...tinggal kenangan jekk... maybe.... terlebih emotional Falun hari ni... tak de dah tempat nak mengadu.... sabar je lah.... mungkin nie satu cabaran untuk Falun kod...
Allah s.w.t tidak akan bagi ujian yang tidak mampu untuk hambanya lakukan 

 

1 comment:

NJihe.am said...

done follow, studioous.blogspot.com :)

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |