Thursday, 10 January 2013

. tengku seri hidayah .

assalamualaikum :)
okeyh readeerss .. rindu nak pergi sekolah..
sebab ape ?? sebab saye rindu gurlfriend saye .   :'(



let me intro you ,

name : tengku seri hidayah bt tengku muzamir
famous as : dayah | tengkuD
age : same with me
ketinggian : plus minus me 
berat : jauhh beza dengan Falun
keistimewaan : dia cantik..dia manis..dia penyabar..dia superbb..dia pemurah..dia cekal..
secret dia : falun takk tawu..name pon rahsia kan ?? heheh xD

dear TengkuD ,



terima kasih sudi berada dengan saye selama setahun di SMKKSAB ,5 science 2012
terima kasih sudi duduk sebelah saye sepanjang kita dalam 5 science 2012
terima kasih bagi saye pinjam itu pinjam ini daripade TengkuD
terima kasih layan kerenah saye yang tak seberape nie
terima kasih atas semua bekalan yang TengkuD sudi share dengan saye tiap kali waktu rehat *rindu spagetti*
terima kasih atas semua tunjuk ajar mase dalam 5 science 2012



okeyh.. macam annoyy buat entry macam neyh.
tapi inilah kebenaran nye...

saya tag awak TengkuD .

*buat entry nie sambil makan roti cokelat*

6 comments:

TengkuDaya said...

LIKE LIKE LIKE :* rinduuuuuuuuuuu kau jugak :( bila nak makan kek batik kek kukus kek birthday aku :( rinduuuuuu

fadzlun aqilah said...

ade mase nanti...ade lah aku depan mate kau...esok2 aq blaja jejauh..engkau pon tahh kemane.. mesti rindu tahap tenukk aku dekatt kauu !! :'(

TengkuDaya said...

aku tahapppp cipan :( alaaaaaa, kan skype ada. kita nyekaip lee nanti :* ahadddddddddd ni jum!!!!!

sufi sufika said...

Mak ttp no 1 di hati... Love mom

fadzlun aqilah said...

okehy...salah entry...takkpe...tetapditerima...
love mom toO

Anonymous said...

rindu lah falun :( selalu baca post ni :(

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |