Thursday, 14 March 2013

Detik 21 March | Doakan Saya

sebelum tu nak mintak maaf sebab dekat blog archive tu 
penuh sangat dengan GA | Segmen | and whatever lah

kebetulan rajin pulak nak join bende alah tu bagai. 
banyak jugak kelebihan dia selain menang kan ?? :)

okeyh Fadzlun nak mintak awak | kakak | mak cik/pakcik | tuan/puan | yang
tengah baca entry yang tak seberapa nie untuk
 doakan Fadzlun ye 

*mari sama-sama kita menadah tangan*

Bismillahirahmanirahim

''semoga Fadzlun 'Aqilah Binti Mohd Faidzullah calon SPM 2012 
SMK Kompleks Sultan Abu Bakar mendapat
keputusan yang cemerlang (10A+) dalam SPM 2012
yang akan keluar insyaAllah 21 march ini''

Fadzlun jugak doakan untuk calon2 yang lain .. 
dan semoga batch95 ini akan menggegarkan dunia dengan keputusan 
SPM nanti.

InsyaAllah... Amin...

*segala jasa baik anda yang mendoakan amatlah dihargai..hanya Allah S.W.T 
sahaja yang dapat membalasnya*


14 comments:

syahirah said...

amin ya Rabbal Alamin.
sama la kita

AyueJean AJ said...

Semoga dapat keputusan cemerlang... =D

Fadzlun 'Aqilah said...

insyaAllah ... Amin .. Terima kasih syahirah & ayu :)

zaza nizam said...

Aamiin.. in shaa allah

Fadzlun 'Aqilah said...

thanks kak zaza :)

KamKim said...

Amin.. :)

Nur Nabilah Zahari said...

Amin... InsyaAllah sis. Semoga sis dapat keputusan yang cemerlang :D

Fadzlun 'Aqilah said...

thanks kamkim and nabilah . sangat dihargai :)

spontaneous_gurlz said...

another batch95 here :)
best of luck untuk awak.
doakan saya juga ya :)

Fadzlun 'Aqilah said...

yaa :)
gud luck to you toO
sama2 kita doa ye .. ^__^

Afiq said...

aminn... gud luck :)

Fadzlun 'Aqilah said...

terima kasih En.Afiq :)

miss fifi said...

Amin.. doakan Fifi jugk k :)

Fadzlun 'Aqilah said...

insyaAllah fifi .. ^_^

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |