Saturday, 16 March 2013

Tukar Shoutbox !!

ada perbezaan tak ??


nie yang lama ..


nie pulak yang baru ^_^

okeyh now nak bagi tahu kenapa fadzlun tukar

  • tak nak terima link iklan yang haram jadah tu !! 
  • tak nak bagi korang makan duit haram !! 
  • tak nak bagi korang tiket ke neraka !! 



ENTRY NIE KHAS UNTUK ORANG 
YANG SELALU BAGI LINK IKLAN DI SHOUTBOX FADZLUN

kalau ada masalah dengan my shoutbox tolong inform

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang banyak orang yang bagi link iklan kat shoutbox..hu hu hu...

adik jemput join jika sudi...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

macam2 kan..

shuhaida saad said...

nak tukar juga la.. tp sis, macam mana nak spam kan link iklan ngok ngek tu?hukhuk xreti

Fadzlun 'Aqilah said...

ngok ngek ?? hahah
kita pon xtwu nak spam2 nie.
xreti jugak :D

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |