Friday, 15 March 2013

Review Blog Pemenang 4th GA by AIMI WARDINA


punya lah panjang tajuk tu kan ?
hahaha... tapi itu satu keperluan biar semua paham kan ? ^^,

okeyh.. 
Fadzlun nak review blog yang bertuah nie 

BLOG ONE


cute je header dia kan ? owner blog Shahira from Taiping , Perak
Famous as SHIERA..loading blog oke .. 9/10 
rase2 owner nie pakai blogskin kan ?
sangat kemas susunan dalam blog 
ade blog archive .. so senang lah kalau nak godek2 blog sheira ni ..
shoutbox pon ade .. very easy kalau kita nak tinggalkan jejak
tapi kenapa xde follower widget ?
sebab setahu Fadzlun button follow tu kadang2 tak berfungsi sangat
lepas tu fadzlun tak boleh nak follow kalau xde follower widget tu
tak tahu lah fadzlun sorang yang bermasalah atau tak.
so... cadangan untuk blog shiera .. cuba letak follower widget tu .. 
mungkin nanti orang senang nak follow . 

okeyh jom terjah blog SHIERA !!!



BLOG TWO


blog Nurazimah Mohd Yazid.. Dari rembau
header yang matang .. nampak sweet. blog yang pinky ^_^
background dia polka dot pink kelabu .. permainan warna yang menarik
loading yang okeyh ... 9/10 tidak menyeksakan blogger lain untuk bw :)
ada shoutbox untuk kita tinggal kan jejak
tengok pada blog archive sangat rajin menge'POST'kan entry yekk :D
so far your blog is great and nice (^_^)

jom terjah blog Nur Azimah !!!



*mintak maaf hujung rambut sampai kaki kalau ada bahasa yang menyinggung
perasaan anda..very sory*

3 comments:

shiera said...

salam, hye fadzlun :)yeahhh, menang ! hihi ^^, thanks review blog shiera. insyaallah nanti shiera renovate yoo :D

Zaharah Jamilah said...

hehe.. rjin menge'post' ek?
tq fadzlun, sudi review blog kite..

Fadzlun 'Aqilah said...

okeyh no prob shiera :)
sama-sama Zaharah ^_^

 
|Copyright Reserved to Fadzlun Aqilah | Washed Denim Template |